‘Een mooi boek zaait vraagtekens met milde hand.’

— Jean Cocteau

Wat ons betreft

interview

In het relatiemagazine Ampersand van Plantin & Tetterode verscheen een interview met Eveline over onze digitale machine. Het werd een leuk gesprek in ons bedrijf. Er zijn foto’s gemaakt in ons pand en op het strand van Wijk aan Zee.

onze digitale machine

Onze digitale machine, een Heidelberg Linoprint heeft een aantal verbeteringen, zoals een betere maatvastheid ten opzichte van zijn voorganger. Prettig is dat we tot 63 cm lang kunnen printen, dus drieluik A4-folders kunnen ook digitaal worden gedrukt. Wij maken uw drukwerk zowel in conventioneel offset als digitaal gedrukt, al naar gelang de oplage en de toepassing. Dat leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek.

drukkerij_linoprint

maatschappelijke betrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om onze betrokkenheid met de maatschappij te tonen door het ondersteunen van ideale organisaties. Wij vervaardigen kosteloos het drukwerk van:

  • Nederlandse Rett Syndroom Vereniging
  • Stichting Tamsarya

Tijdens Beursvloer IJmond Noord in 2012 hebben wij een match gemaakt met de Wereldwinkel Beverwijk, waardoor zij nu beschikken over een mooie drieslag productfolder.

Voor kortdurende stages bieden wij een stageplek. Wij plaatsen zowel leerlingen van een grafische opleiding als leerlingen uit het voortgezet onderwijs voor een maatschappelijke stage. Goed opgeleide jeugd is een belangrijk fundament voor de toekomst en stage is daar een wezenlijk onderdeel van.

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Onze bijdrage daaraan is de FSC-certificering. Wij stellen alles in het werk om op milieuvriendelijke en duurzame wijze met natuurlijke bronnen om te gaan en streven ernaar dat al het door ons gebruikte papier, FSC-papier is.

fsc®-logo op uw drukwerk

Omdat wij FSC-gecertificeerd zijn, mogen wij het FSC-logo voeren op alle producten die te herleiden zijn tot verantwoord bosbeheer. Als u die zekerheid ook wilt uitdragen, plaatsen we dit logo graag kosteloos op uw drukwerk. Uiteraard zodat het past binnen uw huisstijl.