‘Iedereen wil wel met je mee in de limo. Maar wat je nodig hebt is iemand die de bus met je pakt, als je limo kapot is.’

— Oprah Winfrey

De technische kant

dtp

Gutenberg of Laurens Janszoon Koster, daar zijn de geleerden het niet over eens, vond de boekdrukkunst uit. Vroeger werkte de zetter met losse houten en loden letters uit een letterkast. Hoogdruk is vervangen door offsetdruk, nu wordt de drukvorm digitaal vervaardigd. Al onze producties worden vormgegeven op de Mac, de mooiste computer die er is.

drukken en printen

Tekst en beeld vermenigvuldigen op papier, dat is drukwerk, al sinds Senefelder de steendruk, de voorloper van de huidige offsetdruktechniek ontdekte. En dit is nog steeds zo; het gereedschap is alleen aangepast aan deze tijd. Wij maken uw drukwerk zowel in conventioneel offset als digitaal gedrukt, al naar gelang de oplage en de toepassing.

afwerking

Nabewerkingen geven aan uw idee de finishing touch. Foliedruk, een blindpreeg, wire-o-binding, stansen en rillen, vouwen en hechten, maar ook lamineren; hoe meer bewerkingen hoe leuker wij het vinden.